dilluns, 30 de desembre del 2013

Dades 30 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben estable, i amb un cel que a primera hora s'ha mostrat serè o amb algunes boires en llocs arrecerats del vent. A partir de mig matí han començat a aparéixer núvols alts i mitjos des de ponent que eren l'avançada del front que ens ha de creuar durant el dia de demà i que serà poc actiu, amb força núvols però sense pluges. L'any començarà amb un temps insegur i amb poc fred, amb sol però amb pas de núvols alts i mitjos deguts a cues de fronts atlàntics molt febles, i el primer canvi de temps més o menys notable serà el dia 4, amb el pas d'un front més actiu amb ruixats i una posterior ventada de mestral molt forta, i amb més fred. Ara com ara no s'entreveuen canvis de temps més importants que ens puguin portar pluja o fred de ple hivern.
Les temperatures màximes del dia han estat fredes, amb valors entre els 4 i 10ºC, i mínimes entre els -1 i -4ºC. La visibilitat ha estat regular a dolenta a primera hora i bona després, el vent ha bufat fluix de ponent, i la humitat ha estat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -4,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada