dimarts, 10 de desembre del 2013

Dades 10 de desembre de 2013

La jornada ha tornat a estar molt dominada per l'anticicló situat al centre del continent i que ens agafa de ple, amb sol i boires que avui ens han afectat més, arribant a estones fins a Calaf i essent gebradores a primera hora del matí. Per demà, i pràcticament per tot el que queda de setmana, tindrem la mateixa llei de temps, amb sol a zones elevades, boires persistents a ponent, i com a diferència respecte els darrers dies, tindrem núvols baixos prop del litoral ja que els vents seran més humits, però no s'esperen precipitacions. Les temperatures els propers dies seran molt similars, i en funció de la presència o no de boires.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 4 i 15ºC per aquest motiu, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -3ºC, amb una notable inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat elevada, i la visibilitat força dolenta, sobretot al matí i com més cap a l'oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, gebre, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada