divendres, 6 de desembre del 2013

Dades 6 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia molt semblant al d'ahir, amb boira que ha afectat extenses àrees del'altiplà central i planes de ponent, i que en molts casos no s'ha arribat a desfer en tot el dia. Continuem sota la influència d'un ferm anticicló que domina el sud del continent i que, amb els mapes a la mà, no sembla que s'hagi de retirar almenys en 10-15 dies pel cap baix, per la qual cosa seguirem amb aquest tipus de temps:  sol, temperatures suaus de dia i fredes de nit en zones de l'est del país i comarques de muntanya, i boires espesses amb fred intens tot el dia a les planes interiors.
 
Les temperatures d'avui han estat més fredes que les d'ahir, amb màximes entre els 1 i 7ºC i mínimes entre els 0 i -2ºC. El vent ha bufat amb cops moderats de mestral, la humitat ha estat elevada tot el dia i la visibilitat, molt dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 1,8ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 1,5ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 2,5ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 1,8ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada