dissabte, 21 de desembre del 2013

Dades 21 de desembre de 2013

La jornada ha estat molt estable des del punt de vista meteorològic, amb domini del sol i tant sols algunes boires matinals a ponent. De cara a la tarda han aparegut núvols alts per ponent degut a l'aproximació d'una cua de front fred molt feble, que aquesta nit provocarà augment dels núvols però sense més conseqüències. De cara a demà el temps serà estable, amb sol, alguns núvols i boires matinals, a l'igual que dilluns, amb temperatura suau de dia i força freda de nit. De cara a dimarts ens arribarà un front actiu a la tarda, amb pluja que serà general la nit de Nadal o les primeres hores del dia de Nadal, aclarint posteriorment. Llavors tindrem vent fort entre ponent i mestral i ambient fred, amb variabilitat i nevades a zones de muntanya.
 
Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que no pas ahir, amb valors entre els 6 i 12ºC pel que fa a les màximes, i mínimes entre els -1 i -3ºC. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat al matí de mestral, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat molt bona tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada