dilluns, 2 de desembre del 2013

Dades 2 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben tapat, tot i que amb alguna clariana esporàdica sobretot al matí, i més tapat a la tarda, sense precipitacions a cap lloc, tot plegat degut a un lleu acostament per l'est de la baixa meditarrània. Aquesta nit i demà s'anirà trencant la nuvolositat, amb temperatura de dia que pujarà una mica més, i la nit seguirà força freda. Pel que resta de setmana, sembla que s'imposarà l'anticicló amb sol, temperatures una mica més altes de dia i fredes de nit amb inversions tèrmiques, i aparició de boires a ponent que dia a dia seran més extenses i persistents.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 1 i 7ºC, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 0 i -5ºC, amb vent a cops moderat de mestral, humitat moderada i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 1,7ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: -4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 1,0ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 2,8ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 1,9ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira i gebre a la nit, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada