diumenge, 15 de desembre del 2013

Dades 15 de desembre de 2013

El dia ha estat anticiclònic, amb boires extenses i gebradores a la nit i matinada, i domini del sol durant el dia alhora que la boira s'ha anat enretirant cap a les comarques de ponent. Pels propers dies el temps continuarà anticiclònic, i per tant amb sol o boires persistents a ponent. De cara al dijous dia 20 sembla que ens afectaria un front fred que provocaria alguns ruixats, vent i una baixada de temperatures en zones altes, a part de que podria fer desaparéixer temporalment les boires, per tornar-hi aquestes a partir del proper cap de setmana, ja que l'anticicló podria tornar a dominar el panorama.
 
Les temperatures màximes han pujat arreu, amb valors compresos entre els 10 i 19ºC segons si hi ha hagut o no boira al matí, mentre que les mínimes s'han situat entre els 3 i -4ºC, amb vent fluix de mestral, humitat elevada i mala visibilitat a primera hora i bona la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 18,8ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gebre i boira baixa a la nit-matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada