dijous, 19 de desembre del 2013

Dades 19 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben tapat i amb pluges que han estat força generals i amb quantitats entre febles i moderades a la nostra zona, i a hores d'ara encara segueix plovent feblement amb perspectives de que ho faci fins ben entrada la nit. Demà al matí el front se'n va i entrarà vent de mestral que eixugarà l'ambient i farà baixar la temperatura, mentre que el cap de setmana i a principis de la setmana vinent el temps serà estable, amb boires i més fred. Sembla que entre els dies 24 i 25 ens podria afectar un front més actiu amb pluges més abundoses, però encara no es pot confirmar.

Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i 5ºC, amb forta inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat molt elevada, la visibilitat dolenta sobretot a la tarda, i el vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 3,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,1ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 2,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 3,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 3,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 4,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 4,1 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 4,7 mm
Fenomens observats: rosada de matinada, pluja durant el dia, boira a la tarda i vespre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada