divendres, 20 de desembre del 2013

Dades 20 de desembre de 2013

Avui hem tingut una jornada dominada pels núvols al matí, fins i tot amb un cel ben tapat a primera hora. Al llarg del matí el cel s'ha anat aclarint, i a partir de migdia el cel ha quedat força serè, amb restes de núvols cap a l'est. La previsió pel proper cap de setmana indica estabilitat amb domini del sol però amb la probable aparició de boires matinals a molts punts de l'interior, ja que ens afectarà un anticicló, i amb tardes en conjunt assolellades, temperatures una mica més baixes. Dilluns tot continua si fa no fa igual, i dimarts al llarg del dia ens aniria arribant un front fred moderadament actiu que taparia el cel i provocaria pluges a la nit, que es podrien allargar fins el dia de Nadal i ser moderades, fins i tot abundants a zones elevades. Posteriorment les temperatures baixarien i el temps seguiria revoltat uns quants dies més.


Les temperatures màximes a la zona s'han ubicat entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i 6ºC, amb vent fluix a moderat de mestral, humitat elevada i visibilitat regular al matí, més bona de cara a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 1,9 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 1,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 1,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira espessa a la nit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada