dissabte, 7 de desembre del 2013

Dades 7 de desembre de 2013

En la jornada d'avui el sol ha dominat de punta a punta de dia i sense ni un núvol, degut a que avui les boires han estat més aviat situades cap a ponent i no han arribat a les zones més elevades. A grans trets seguim igual que ahir, demà i probablement tota la propera setmana, amb un ponent anticicló situat al sud i centre del continent i que provocarà el típic temps de desembre:  sol i boires, amb inversions tèrmiques marcades i temperatures suaus de dia i fredes de nit als llocs assolellats, i fred intens a les zones amb boira. Els propers dies és més possible que la boira ens arribi a l'altiplà, en aquest cas podria ser gebradora.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 6 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 0 i -3ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada a elevada i visibilitat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada