diumenge, 22 de desembre del 2013

Dades 22 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben serè, amb alguns núvols alts i mitjos més freqüents a primera hora, i que ràpidament han desaparegut gairebé del tot. Demà tindrem de nou un dia assolellat, tot i que amb algunes boires matinals no massa extenses ni persistents, i dimarts es taparà ràpidament degut a l'arribada d'un front fred actiu que, a partir de la tarda i sobretot la nit de Nadal, portarà pluges força generals i moderades. El dia de Nadal el front s'anirà allunyant, amb entrada de vent de mestral, temps una mica revoltat i nevades a la zona pirinenca, sobretot al vessant nord.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 8 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -2ºC, amb forta inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de mestral, la visibilitat ha estat molt bona, i la humitat moderada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada