dimecres, 25 de desembre del 2013

Dades 25 de desembre de 2013

El dia de Nadal ha estat molt tapat arreu, tant sols amb alguna petita clariana a la tarda i amb pluja feble que ha anat caient durant el dia, menys del que preveien la majoria de models. Sí que ha estat abundant al vessant sud pirinenc, amb nevades quantioses en zones elevades, i molt més feble a la resta. Aquesta nit ens acabarà de passar el front, encara amb algun petit ruixadet, i de cara a demà s'allunya amb entrada del vent de mestral que bufarà amb força, amb cel més clar, molt bona visibilitat i ambient sensiblement més fred. 
De cara a divendres el temps ja serà molt més tranquil, mentre que dissabte ens arriba un nou front amb alguns ruixats poc importants i nova baixada de temperatures de cara a diumenge.

Les temperatures d'avui han estat molt suaus, amb màximes entre els 7 i 12ºC i mínimes entre els 5 i 8ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat bona i el vent, fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 4,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 2,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 1,6 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 2,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,9 mm
Fenomens observats: pluja feble durant el dia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada