dilluns, 23 de desembre del 2013

Dades 23 de desembre de 2013

El temps avui ha estat estable, tot i que amb força núvols a primera hora degut a l'arribada d'una cua de front fred molt feble i que a partir de migdia ja s'han acabat desfent del tot, amb una tarda gairebé serena. La propera nit no serà tant freda com l'anterior ja que començaran a augmentar els núvols per ponent degut a l'aproximació d'un front fred moderadament actiu i que demà ja ens deixarà un cel ben tapat, amb plugims al matí i migdia i que a la tarda es convertiran en pluja més continuada, amb quantitats moderades demà al vespre i nit. El dia de Nadal tot plegat s'enretira, i quedarà un dia variable i ventós, més fred i amb neu al Pirineu. El dia de Sant Esteve també serà ventós i força fred, amb intervals de núvols i neu al vessant nord pirinenc.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -3ºC, amb inversió tèrmica evident a primera hora. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent encalmat, tot i que amb estonetes de mestral fluix.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada