dimecres, 18 de desembre del 2013

Dades 18 de desembre de 2013

El dia ha estat força estable de nou, amb boires molt extenses per les comarques de ponent i que avui han arribat fins a l'altiplà, persistint fins a migdia o primera hora de la tarda. La resta de la tarda ha estat ben assolellada, tot i que a darrera hora han començat a treure el nas els primers núvols procedents del front fred que ens ha d'afectar demà. Demà tindrem un dia bàsicament tapat, amb pluges febles o localment moderades preferentment al migdia i a la tarda, amb temperatures suaus. Divendres tot plegat s'allunya i entraria vent de mestral, mentre que el cap de setmana i principis de la setmana vinent el temps seria anticiclònic, amb sol i boires a ponent. 

Les temperatures del dia d'avui s'han situat entre els 8 i 15ºC pel que fa a les màximes, i entre els 0 i 4ºC pel que fa a les mínimes, amb inversió tèrmica marcada de matinada. La humitat ha estat elevada, mala visibilitat sobretot la primera meitat del dia, i vent molt fluix de mestral amb estones de calma.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira fins a migdia, rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada