dimarts, 3 de desembre del 2013

Dades 3 de desembre de 2013

El dia ha estat ben serè arreu, tant sols amb algun núvol mig a primera hora que s'han allunyat ràpidament, i alguna boira molt local que s'ha desfet abans de mig matí. Estem dominats per una falca anticiclònica que sembla que ens acompanyarà tota la setmana amb petites oscil·lacions, per la qual cosa l'estabilitat està  garantida per tota la setmana, amb sol arreu i boires matinals a ponent que cada dia s'aniran estenent més i fent-se més persistents, amb alguns núvols baixos al litoral i temperatures que s'enfilaran a migdia, amb matins freds en fondalades de l'interior, i una marcada inversió tèrmica. Sembla que aquesta situació podria durar força dies, fins la setmana vinent pel cap baix. Situació clàssica de setembre.

Les temperatures d'avui an estat clarament més altes que ahir pel que fa a màximes, amb valors entre els 8 i 17ºC i mínimes entre els 1 i -2ºC, amb vent molt fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada