dilluns, 9 de desembre del 2013

Dades 9 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia dominat pel sol a la nostra zona, tot i que amb alguns núvols baixos a primera hora del matí que s'han anat desfent amb força rapidesa. A nivell general continuem sota la influència d'un potent anticicló que afecta tot el sud i centre el continent, i que no sembla que vulgui moure's en 8-10 dies pel cap baix. Per tant, dominarà el sol en zones altes, hi haurà boires intenses a ponent amb ambient molt fred, i núvols baixos a l'est el país, amb temperatura suau de dia i freda de nit. I seguiran les inversions tèrmiques tant marcades, sobretot a primera hora del matí.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 8 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -2ºC, amb vent molt fluix del sud-est, humitat elevada i visibilitat més aviat dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: -2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada