divendres, 27 de desembre del 2013

Dades 27 de desembre de 2013

El dia d'avui ha estat dominat per intervals de núvols alts i mitjos, sobretot més abundants a primera i a darrera hora del dia, i amb més clarianes a migdia. De cara a la nit es taparà del tot per l'arribada d'un front fred poc actiu però que ens portarà molts núvols. No s'esperen precipitacions significatives fora del Pirineu, i demà a migdia ja s'hauran obert clarianes, amb entrada de vent moderat a fort de ponent i mestral i baixada de temperatures a darrera hora. Diumenge al matí farà força fred, amb glaçades, i el dia serà assolellat i relativament agradable. De cara a la setmana vinent, almenys a principis de setmana, sembla que el temps serà força tranquil, amb dies de sol i altres en que el pas de cues de fronts atlàntics molt febles ens portaran núvols, però ara com ara no es veuen canvis importants.

Les temperatures han estat més altes pel que fa a les màximes, amb valors entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han baixat, amb valors entre els 3 i -2ºC. El vent ha bufat fluix de component oest, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat bona, especialment a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada