dimecres, 4 de desembre del 2013

Dades 4 de desembre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia ben serè arreu del país, i com en dies enrere, amb boires a primera hora del matí i que han aguantat fins abans de migdia, i quedant tarda serena arreu. Aquesta nit es tornaran a formar boires a l'interior, que podrien ser més extenses i persistents i arribar fins a la nostra zona, puntualment serien gebradores. Pels propers dies, l'anticicló s'imposarà amb força a tot el sud europeu, amb estabilitat absoluta i domini del sol i boires ja força persistents a ponent. Temperatures molt fredes als llocs amb boira, altes a les zones de muntanya, i a la resta suaus de dia i fredes de nit, amb vents encalmats.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 8 i 15ºC, mentre que les minimes s'han mogut entre els 2 i -3ºC, amb inversió tèrmica de matinada. Vent fluix de mestral, humitat moderada a elevada, i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada