dimarts, 24 de desembre del 2013

Dades 24 de desembre de 2013

Avui hem tingut un dia molt tapat, tot i que amb alguna clariana al matí, i ja completament ennuvolat a la tarda i vespre. A partir de migdia han començat a caure petits ruixadets que, fins al moment, han deixat quantitats molt poc importants. Aquesta nit ens arriba el gruix de la pertorbació, amb pluges de febles a moderades i sempre més abundants a la cara sud pirinenca on serien abundoses, més febles com més al sud i est. Demà la part més activa ja haurà passat, però tindrem un dia tapat i ventós, amb algunes clarianes sobretot a la tarda i temperatures més fredes, mentre que el dia de Sant Esteve serà més fred i ventós, amb mestral fort. Sembla que divendres pujaria la temperatura a l'espera d'un altre front no molt actiu per dissabte, amb alguns ruixats, vent i nova baixada de temperatures.

Les temperatures d'avui han estat suaus, amb màximes entre els 10 i 12ºC i mínimes entre els 5 i -1ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada, el vent ha bufat fluix de sud-oest, i la visibilitat ha estat bona, sobretot al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 1,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,6 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: rosada al matí, pluja feble a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada