diumenge, 24 de novembre del 2013

Fotografies de la setmana (18 al 24 de novembre de 2013)

Dilluns 18 de novembre: imatge d'una serbera (Sorbus domestica) situada enmig d'un alzinar. Es veu com les fulles han agafat de ple el color de la tardor:

Dimarts 19 de novembre: la depressió que ens va afectar el cap de setmana a poc a poc s'ha anat enretirant, tot i que encara ens afecta amb cel ben núvol. Imatge de la tarda a Calaf:


Dimecres 20 de novembre: les precipitacions dels darrers dies, que van ser de neu a cotes altes del Pirineu, van deixar gruixos de neu ben significatius. Amb la bona visibilitat que hi havia degut al vent i la baixa humitat, la visió des del capdamunt de la Serra de Castelltallat era preciosa:

Dijous 21 de novembre: el dia va ser molt ventós, amb mestral que va bufar amb força tot el dia, provocant humitat baixa i molt bona visibilitat. Imatge des de Calaf mirant a l'est a mitja tarda:


Divendres 22 de novembre: de nou el dia va ser molt ventós i amb bona visibilitat, amb ben pocs núvols. Imatge des de Calaf a mitja tarda:


Dissabte 23 de novembre: el cel va estar mig ennuvolat tot el dia amb intervals de núvols alts i mitjos, i molt bona visibilitat degut al vent de mestral i a la baixa humitat. Imatge a Castellfollit de Riubregos a mitja tarda:



Diumenge 24 de novembre: el dia  ha estat mig ennuvolat, i de nou amb molt bona visiilitat. Imatge presa als Plans de Conill a primera hora de la tarda:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada