dissabte, 30 de novembre del 2013

Dades 30 de novembre de 2013

El dia ha començat emboirat, fins i tot amb algunes gebrades febles, i la boira ha persistit fins a mig matí, quan s'han obert algunes clarianes que han persistit fins a migdia. De cara a la tarda ha passat un petit front des del nord que ha provocat petits ruixats molt poc importants, independentment de la nevada al Pirineu que ha tornat a ser ben intensa a totes les zones de la serralada. Per la propera nit i matinada el cel quedarà més serè, s'aturarà la nevada pirinenca tot i que podria haver-hi boires a punts de l'interior a la matinada, amb sol al migdia i tarda arreu. De cara a la propera setmana sembla que dominarà l'anticicló amb domini del sol arreu i boires cada cop més persistents a ponent.

Les temperatures han pujat respecte ahir, i les màximes s'han situat entre els 5 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i -3ºC, amb humitat elevada, visibilitat més aviat dolenta i vent fluix de
mestral al matí i gregal a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: boira i gebre a la matinada, pluja feble a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada