divendres, 29 de novembre del 2013

Dades 29 de novembre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia estable i amb domini del sol arreu del país, tret de boires matinals molt poc importants que s'han desfet  molt ràpidament abans de mig matí. La propera nit tornarà a ser ben freda, amb cel serè que es taparà ràpidament a la matinada de nord a sud degut a l'entrada d'un front fred que viatja des del nord, i que proocarà alguns petits ruixadets que podrien ser de neu a cotes baixes en punts dispersos, i una nevada important de nou al Pirineu. Diumenge tindrem un dia més estable, amb matinada molt freda de nou i de dia la temperatura pujarà una mica. Com a avanç per la propera setmana, sembla que ens afectaria un anticicló, per la qual cosa predominarà el temps estable, amb boires matinals, temperatures més suaus de dia i força fredes de nit.

Les temperatures màximes del dia han baixat i s'han situat entre els 2 i 9ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -2 i -6ºC, amb vent fluix variable, humitat moderada i visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,2ºC
T. Mínima: -4,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,4ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: -4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada