dijous, 28 de novembre del 2013

Dades 28 de novembre de 2013

El dia ha començat ben serè a tot el país, un cop s'han desfet del tot els núvols que finalment ahir al vespre ens van portar quatre volves de neu disperses. En general el dia ha estat ben assolellat arreu, i és que estem dominats per una falca anticiclònica. Demà el dia tornarà a ser ben estable amb sol i algunes boires matinals a l'interior, que possiblement tornarien a ser gebradores ja que les temperatures seran ben fredes a primera hora. El dissabte ens arriba un front que portarà nevades al Pirineu i alguns ruixadets a la resta, que podrien ser en forma de neu a cotes no molt baixes, sempre en poca intensitat fora de les zones de muntanya, i amb una nova baixada de temperatures, mentre que diumenge seguiria el fred i el temps seria estable.

Les temperatures han continuat clarament més fredes del normal, amb màximes compreses entre els 3 i 9ºC, i mínimes entre els -1 i -4ºC, amb humitat moderada, visibilitat bona i vent fluix amb algun cop moderat de mestral sobretot al migdia i tarda.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,9ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada