dijous, 7 de novembre del 2013

Dades 7 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia molt estable una jornada més, amb sol de punta a punta de dia i tant sols amb alguns núvols prims a la tarda per ponent. Seguim dominats per un anticicló molt potent que afecta el sud del continent i que ens envia una massa d'aire ben càlid i que segueix batent récords de temperatures per aquest mes de novembre. Per demà s'anirà ennuvolant de cara a la tarda i vespre per l'arribada d'un front fred que ens afectaria a la nit i que no portaria precipitacions tret d'alguns ruixadets al Pirineu de Lleida. Dissabte entraria vent de nord, amb baixada moderada de temperatures entre dissabte i diumenge, però que tornarien a pujar de cara a dilluns, tot i que sembla que menys que aquests dies. A més llarg termini, no es veu cap possibilitat de pluges ni d'arribada de freds.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 19 i 25ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 13ºC, amb marcada inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, bona visibilitat i vent pràcticament en calma.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,8ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 24,4ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada