diumenge, 17 de novembre del 2013

Dades 17 de novembre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia marcat per la inestabilitat,i a la nit i matinada ha plogut arreu i de forma moderadament important. Després hi ha hagut una petita treva amb obertura de clarianes entre mig matí i mitja tarda, tot i que hi ha hagut xàfecs locals. A partir de llavors s'ha tapat molt ràpidament i han començat a entrar pluges des del mar degut a l'acostament de la pertorbació des del mar, i a hores d'ara torna a ploure amb ganes a força punts del país. La previsió indica una nit i demà passats per aigua, amb pluges moderades a abundoses i especialment intenses a les comarques gironines, vent moderat de llevant. A partir de dimarts la pertorbació es va allunyant i comença a entrar una massa d'aire força freda i seca d'origen continental, amb fred de ple hivern.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 8ºC, amb vent moderat de llevant sobretot al matí, humitat elevada i bona visibilitat tret dels moments de pluja intensa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 28,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 11,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 13,8 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 22,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 23,7 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 13,5 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 3,0 mm (des de les 8 del matí fins les 17 hores)
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada