dijous, 14 de novembre del 2013

Dades 14 de novembre de 2013

Avui hem tingut una jornada dominada pels núvols baixos a primera hora del matí, i un cop s'han desfet, el cel ha quedat pràcticament serè tot el dia, tant sols amb algun núvol alt decoratiu. Per aquesta nit el temps serà semblant, i de cara a demà ens començarà a afectar una massa d'aire fred, amb baixada clara de la temperatura i més núvols de cara a la tarda i vespre i amb alguns primers ruixats a l'est del país que serien de neu a cotes força baixes, independentment nevarà amb ganes a la serralada pirinenca. Dissabte es formarà una pertorbació a la mediterrània, amb pluges que podrien ser abundoses a l'est del país, però encara no està clar que arribin amb prou força a l'interior. L'ambient seguirà força fred, mentre que diumenge encara és una incògnita. De cara a la setmana vinent, l'ambient revoltat i amb fred d'hivern estan assegurats.
 
Les temperatures han baixat respecte ahir, amb màximes entre els 13 i 18ºC i mínimes entre els 5 i 7ºC. El vent ha bufat moderat de mestral, humitat moderada i visibilitat normal.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada