dilluns, 4 de novembre del 2013

Dades 4 de novembre de 2013

El dia ha estat força tapat sobretot al matí i migdia, amb més clarianes de cara a la tarda i amb cel més serè al vespre, tot i que encara hi ha alguns núvols baixos. Ens ha creuat un front des del nord-oest que ha estat poc actiu i tant sols ha deixat algunes precipitacions més significatives al Pirineu occidental. De cara al vespre i nit el front s'allunya i demà tindrem més sol, tot i que podria haver-hi núvols baixos de bon matí, i amb vent que bufarà amb força. En dies posteriors s'imposarà l'anticicló amb temperatures més suaus i vent en calma, i coincidint amb el proper cap de setmana podria afectar-nos un altre front fred similar a aquest, amb nova baixada de temperatures i vent fort de mestral.
 
Les temperatures màximes han estat clarament més baixes, amb valors entre els 12 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 6 i 9ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fort sobretot al migdia i tarda, de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: boira a la nit, rosada de matinad, pluja feble durant el matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada