dissabte, 16 de novembre del 2013

Dades 16 de novembre de 2013

El temps avui ha estat molt inestable, amb la formació d'una pertorbació cap a la mediterrània que ens ha afectat de ple durant el dia i portant-nos cel ben tapat arreu, i amb pluges que al centre i sud del país han estat notables, i fins i tot amb tempesta i amb nevades a cotes ben baixes a primera hora del matí a l'extrem sud. Per contra, al nord del país el vent de gregal ha portat núvols però amb ambient molt més eixut i càlid.
De cara a la nit i demà continuaran les pluges afectant bona part del país, i localment tornaran a ser intenses, per bé que en conjunt seran moderades, amb ambient fred i vent moderat de llevant. Dilluns podria continuar la pluja, i seria dimarts quan la pertoració ja s'enretiraria, amb una nova entrada d'aire fred. En dies posteriors, sembla que continuaria l'ambient fred i amb perspectives de nous canvis de temps a finals de setmana.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 7 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -1ºC, amb vent moderat de gregal a llevant, humitat molt alta i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 22,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 3,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,5ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 27,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 28,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 28,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 36,1 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta, xàfec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada