dijous, 21 de novembre del 2013

Dades 21 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia amb nuvolositat variable a la nostra zona, però no s'han produit precipitacions. La situació és del nord, amb entrada d'una massa d'aire fred que provoca nevades abundants al Pirineu però que arriba molt seca a la nostra zona. De cara a demà tindrem una situació semblant, amb fred de ple hivern però sense precipitacions, i amb vent fort de mestral. El cap de setmana no hi haurà massa canvis i, sobretot dissabte, el fred serà marcat amb vent  de tramuntana i mestral intensos. De cara a la setmana vinent sembla que seguiria l'ambient ventós i amb fred, tot i que les temperatures es recuperarien una mica.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -3ºC, amb vent fort de mestral, molt bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada