dimarts, 12 de novembre del 2013

Dades 12 de novembre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia molt tranquil des del punt de vista meteorològic, amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols alts i mitjos poc importants, i per altra banda han seguit les precipitacions a la zona pirinenca nord. Per demà el dia serà una mica més insegur, ja que ens afectarà de forma molt indirecta una pertorbació situada a la mediterrània, amb núvols i algun ruixat a l'est, temperatura una mica més baixa. A partir de divendres la temperatura baixa de forma contundent, i el cap de setmana tindrem temperatures pròpies de l'hivern, amb temps que podria ser lleugerament insegur. De cara a la setmana vinent seguiria l'ambient fred, i encara no està gens clar si hi haurà precipitacions.
 
Les temperatures d'avui s'han mogut entre els 15 i 21ºC pel que fa a les màximes, i entre els 5 i 8ºC pel que fa a les mínimes, amb una certa inversió tèrmica de matinada. Vent ja més fluix de mestral, baixa humitat i bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada