divendres, 8 de novembre del 2013

Dades 8 de novembre de 2013

El dia ha començat força serè a totel país, tot i que hi ha hagut bancs de boira alta a punts de l'interior i que s'han desfet molt ràpidament abans de mig matí. De cara a migdia han augmentat els núvols per ponent degut a l'arribada d'un front fred molt poc actiu i que tant sols ha portat núvols sense precipitacions. De cara a demà el temps serà tranquil, tot i que amb temperatura clarament més baixa i vent de mestral que bufarà amb certes ganes. Diumenge seguirà bufant el vent, el temps seguirà sec i la temperatura de dia pujarà lleugerament, mentre que la mínima seguirà baixa. Com a avanç per la setmana vinent, sembla que els primers dies tindrem temps tranquil i amb temperatures més altes de dia, i és possible que avançada  la setmana el temps sigui més insegur i fred.

Les temperatures màximes d'avui han estat clarament més baixes que ahir, amb valors compresos entre els 14 i 21ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 10ºC, amb vent moderat de mestral a partir de migdia, bona visibilitat i humitat baixa.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada