diumenge, 24 de novembre de 2013

Dades 24 de novembre de 2013

El dia ha estat dominat per núvols alts i mitjos que han anat desfilant de nord a sud, tot i que amb algunes clarianes sobretot al sud i ponent, sense precipitacions enlloc. La propera nit serà freda, amb glaçades freqüents a l'interior però que no passaran de moderades, mentre que demà tindrem un dia amb sol i amb temperatura una mica més alta, per bé que amb alguns núvols prims i encara buarà el vent, no massa fort. Entre dimarts i dimecres entrarà una nova glopada d'aire fred amb nou descens de la temperatura que tornarà a ser freda, de ple hivern. Possiblement de cara al final de setmana l'anticicló ens afecti d'una manera més directa amb temps molt estable i boires, però encara aquest aspecte no està gens clar.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i -3ºC, humitat baixa, bona visibilitat i vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada