diumenge, 3 de novembre del 2013

Dades 3 de novembre de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia molt monòton des del punt de vista meteorològic, amb domini del sol tot el dia i tant sols alguns núvols prims poc importants que anaven circulant de nord a sud. Durant la nit s'anirà tapant i demà ens afectarà de forma indirecta un front fred, amb cel més aviat tapat i ruixats febles al nord del país. Les temperatures baixaran de forma moderada i entrarà el vent fort de mestral, amb sensació de fred marcada. Dimarts el dia serà ja més clar, amb fred a primera hora i temperatura una mica més alta de dia, mentre que entre dimecres i divendres les temperatures seran clarament més altes, per tornar a baixar clarament al final del proper cap de setmana. Un dia més, segueix sense veure's ni a curt ni a mig termini cap opció de canvis de temps destacables.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 17 i 23ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 7 i 11ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix de mestral amb alguns cops moderats.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,9ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada