dimecres, 27 de novembre del 2013

Dades 27 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia que ha començat amb boires a nombrosos punts, i que han estat gebradores ja que la temperatura a primera hora era ben baixa. A mig matí s'han desfet del tot i fins a primera hora de la tarda ha predominat el cel serè. A partir de llavors han aparegut núvols pel nord-est que s'han anat estenent i que fins i tot han deixat algun ruixadet feble i de neu a cotes molt baixes del litoral i prelitoral nord. 
La propera nit tindrem alguns núvols i ruixadets de neu a cotes baixes que segons els models no ens haurien d'afectar, ja que tot plegat quedaria molt més limitat a l'est del país, amb temperatura demà de nou molt freda i amb glaçades intenses. Demà dominarà el sol amb temperatures una mica més altes de dia, fredes de nit, a l'igual que divendres, tot i que no es descarten boires matinals. De cara a dissabte entrarà una nova massa d'aire molt fred, amb possibilitat d'alguns ruixats febles de neu, mentre que diumenge el tempe seria tranquil i una mica menys fred.

Les temperatures han continuat en la línia clarament inferior a la mitjana, amb valors de les màximes entre els 5 i 9ºC i mínimes entre els -3 i -6ºC, amb vent moderat de mestral al matí i encalmat a la tarda, humitat moderada i visibilitat dolenta al matí i regular durant el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,9ºC
T. Mínima: -5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: -3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,0ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada, boira, gebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada