dimecres, 13 de novembre del 2013

Dades 13 de novembre de 2013

El dia ha començat amb bancs de boira molt freqüents a les planes interiors, i fins i tot han estat espesses en alguns punts. De cara a mig matí tot això s'ha anat desfent i quedant un migdia i tarda assolellats, per bé que a la tarda han aparegut núvols per l'est del país, sense més conseqüències. De cara a demà tindrem boires matinals i núvols variables durant el dia, amb temperatures força semblants a les d'avui. Divendres ens començarà a afectar una massa d'aire molt més freda, amb cel cada cop més tapat i ruixats a la tarda i vespre al nord i est del país, amb cota de neu força baixa. Dissabte i diumenge el temps encara no està definit del tot, però podria augmentar força la inestabilitat amb precipitacions, però encara no es pot confirmar. Ambient fred tots aquests dies.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 14 i 21ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 10ºC, amb certa inversió tèrmica a la matinada. Vent fluix de mestral, humitat baixa i bona visibilitat sobretot al migdia i tarda.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada