dimarts, 5 de novembre del 2013

Dades 5 de novembre de 2013

Avui la jornada ha començat amb força boira alta, però que s'ha anat desfent ràpidament degut a la força del vent que ha bufat aquest matí. La resta del dia hem tingut núvols i clarianes, però amb força estones de sol. Pels propers dies no s'esperen canvis importants, i l'anticicló atlàntic a poc a poc s'anirà imposant, amb tranquil·litat, boires matinals i temperatures molt suaus. De cara a dissabte tindrem el pas d'un altre front fred amb núvols, ruixats al Pirineu, baixada de temperatures i vent fort el dissabte-diumenge. De moment no es veuen canvis de temps més importants a la vista que puguin portar pluges.
 
Les temperatures màximes han estat més altes que ahir, i s'han assolit valors entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 9ºC, amb vent moderat i puntualment fort de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,1ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,4ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada