dissabte, 2 de novembre del 2013

Dades 2 de novembre de 2013

La jornada d'avui ha tornat a ser molt tranquil·la meteorològicament, amb intervals de núvols prims durant el dia i estones de sol. De cara a demà tindrem intervals de núvols, no massa importants, i un gir dels vents a nord-oest (mestral), amb la qual cosa la temperatura ja no serà tant alta com la d'avui i el vent bufarà moderat, sobretot de cara a la tarda. Dilluns tindrem més núvols, ja que ens afectarà un front fred que no portarà precipitacions però les temperatures seran més baixes, amb força vent de mestral. A partir de dimarts la temperatura tornarà a pujar força i serà suau amb un màxim entre dimecres i dijous. A partir de divendres la temperatura tornaria a baixar per l'arribada d'un altre front fred, però no es veuen per enlloc pluges importants ni freds destacables.

Les temperatures avui han estat més altes, amb màximes compreses entre els 17 i 23ºC i mínimes entre els 6 i 10ºC. El vent ha bufat fluix de ponent, la visibilitat ha estat bona i la humitat, baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 21,2ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: parheli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada