dimecres, 20 de novembre del 2013

Dades 20 de novembre de 2013

En la jornada d'avui el temps ha estat estable i tranquil, amb domini del sol i tant sols amb alguns núvols prims sobretot al matí i que a la tarda ja han desaparegut. Demà ens arriba un front fred des del nord, amb nevades que seran quantioses al Pirineu i amb vent fort a la resta sobretot entre dijous i divendres. Les temperatures pujaran una mica demà, per tornar a baixar i força de cara a divendres. El cap de setmana tindrem estabilitat fora del Pirineu on nevarà, vent que anirà afluixant de mestral i molt bona visibilitat, amb fred de ple hivern. Sembla que aquesta tònica de temps fred i sec durarà uns quants dies més, fins ben entrada la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han estat ben baixes, amb màximes compreses entre els 5 i 10ºC, i mínimes entre els 3 i -1ºC. El vent ha bufat de mestral moderat, la visibilitat ha estat molt bona i la humitat, baixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada