divendres, 22 de novembre del 2013

El dia s'ha llevat ben tapat a bona part de l'interior, amb núvols baixos o bé boires espesses en llocs més elevats, que no obstant s'han anat desfent ràpidament abans de mig matí, quedant un migdia i primera hora de la tarda assolellats. La propera nit serà serena, per bé que podrien formar-se algunes boires matinals tal i com ha passat avui, pero que es tornarien a desfer molt ràpidament, i amb molt fred, i demà dominarà el cel poc núvol amb vent moderat de mestral. Diumenge la situació serà similar, tot i que la temperatura pujarà una mica de dia. Com a avanç per la setmana vinent, sembla que hi hauria una nova baixada de temperatures el dilluns-dimarts, per pujar aquestes posteriorment, encara que de forma temporal, ja que s'espera una nova i contundent baixada de temperatures a finals de la setmana vinent. En general predominaran els vents dentre tramuntana i gregal i amb estabilitat, ja que l'aire serà sec.

Les temperatures màximes s'han situat com en dies enrere, entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 3 i -2ºC, amb vent moderat de mestral, molt bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada