dimecres, 6 de novembre del 2013

Dades 6 de novembre de 2013

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos que han afectat diferents punts de l'interior, mentre que a la resta del país el dia ha estat ben serè. Un cop aquests núvols s'han desfet, ha quedat un dia molt clar arreu del país, sobretot el migdia i tarda en que pràcticament no s'ha vist ni un núvol. Cal destacar les temperatures que s'ha enregistrat en diferents punts del país, i que en molts casos han estat récords de molts anys, absolutament fora del normal per l'època del'any.  Demà seguirà l'ambient molt estable i amb caloreta a migdia, mentre que divendres la temperatura ja baixa una mica més. Entre divendres i dissabte ens creua un front fred que farà baixar més clarament la temperatura dissabte i diumenge. Dilluns i dimarts la temperatura remunta, per tornar a baixar el dimecres, i ja sembla que d'una manera més definitiva s'instal·larien les condicions de tardor. De pluges importants, de moment, no se'n veuen per enlloc.

Les temperatures màximes a la zona s'han mogut entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 14ºC, amb vent fluix a moderat de ponent, humitat baixa i bona visibilitat sobretot a primera hora.
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,4ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada