dissabte, 9 de novembre del 2013

Dades 9 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols prims, sobretot fins a migdia quan aquests han estat més abundants, i amb més clarianes de cara a la tarda. La propera nit es taparà més i demà tindrem un dia mig ennuvolat i molt ventós, amb precipitacions tant sols a la cara nord pirinenca on seran abundants. Les temperatures seran una mica més altes ja que el front que ens afectarà serà càlid. De cara a la setmana vinent predominarà el vent del nord ja que hi haurà una depressió  prop d'Itàlia, i per tant tindrem força dies de vent, amb temperatures que si bé es mantindran suaus fins dimarts-dimecres, aniran baixant de manera més clara la segona part de la setmana vinent, i potser de cara al proper cap de setmana ja faci fred. El que sembla clar és que de precipitacions importants i generals no se'n veuen per enlloc.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 5 i 7ºC amb humitat baixa, bona visibilitat sobretot a primera hora, i vent amb cops moderats de mestral.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada