dilluns, 25 de novembre del 2013

Dades 25 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia absolutament serè a tot el país, malgrat que a primera hora del matí hi havia algunes boires locals a punts de l'interior i que s'han desfet molt ràpidament. La propera nit serà ben serena i amb fred de ple hivern, mentre que de cara a demà el dia serà tranquil, però amb temperatures que a poc a poc aniran baixant. Dimecres les temperatures seran més baixes i sembla que ens podria afectar una petita zona d'inestabilitat sobretot a l'est el país amb alguns ruixats que podrien ser de neu a cotes baixes, però aquest aspecte encara no és gens clar. En dies posteriors continuaria l'ambient ben fred, amb una recuperació de temperatures entre dijous i divendres, i nova i clara baixada coincidint amb el cap de setmana. 

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -1 i -4ºC, amb vent entre fluix i moderat de mestral, humitat moderada a primera hora i baixa la resta del dia, i bona visibilitat en conjunt.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada