divendres, 1 de novembre del 2013

Dades 1 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia ben dominat per núvols prims, i mentre que al matí hi havia clarianes, de cara a la tarda aquestes han desaparegut i ha quedat un cel ben tapat amb ressol. No hi ha hagut precipitacions ja que aquests núvols corresponen a la cua d'un front atlàntic que circula pel nord del continent i que ens afecta de manera molt indirecta. De cara a demà tindrem també força núvols sobretot al matí, amb més clarianes a la tarda, i temperatura més alta. Diumenge ens afectarà un altre front feble, però en aquest cas un cop s'allunyi tindrem una baixada de temperatures força evident, i a més dilluns bufarà amb ganes el vent de mestral, per la qual cosa la sensació de fred serà molt marcada. A partir de dimarts les temperatures es recuperaran de nou, ja que tindrem un anticicló centrat gairebé damunt nostre. De moment segueixen sense veure's situacions que puguin portar precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 7ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat molt fluix entre ponent i mestral, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat bona sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada