diumenge, 10 de novembre del 2013

Dades 10 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia força ennuvolat per núvols alts i mitjos que no deixaven precipitació tret del vessant nord pirinenc, on ha plogut o nevat amb intensitat. Aquesta nit i demà tot continuarà igual, amb núvols, vent moderat i ambient eixut tret del Pirineu, on continuarà plovent, i les temperatures seran semblants a les d'avui. Aquesta situació s'allargarà bona part de la setmana vinent, però sembla que a partir de mitja setmana les temperatures anirien baixant ja que ens afectaria una massa d'aire més freda i podríem tenir les primeres temperatures ja més pròpies de l'hivern. A curt i mig termini no es veu cap situació que pugui portar pluja, si bé sembla que l'atmosfera dóna signes de moviment, per la qual cosa no són descartables canvis a més llarg termini.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 10ºC, amb vent moderat de mestral, humitat baixa i bona visibilitat.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada, parheli a mig matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada