dilluns, 11 de novembre del 2013

Dades 11 de novembre de 2013

El dia ha estat semblant al d'ahir, amb molts núvols alts i mitjos però sense precipitacions, i és que seguim afectats per un corrent de vents del nord-oest que provoca la formació d'aquests núvols a sotavent de la serralada pirinenca. Per demà la situació serà semblant, amb intervals de núvols i vent moderat de mestral, temperatures semblants a les d'avui. A partir de mitjans de setmana ens entrarà una massa d'aire molt freda i el temps serà insegur el cap de setmana, amb nevades a les muntanyes i ambient molt insegur i fred a la resta. De totes maneres, el temps per finals de setmana encara no està gens clar i cadrà esperar alguns dies per poder-ho confirmar.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 6 i 9ºC, amb vent a estones moderat de mestral, baixa humitat i bona visibilitat  sobretot a primera hora del matí.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada