dimarts, 26 de novembre del 2013

Dades 26 de novembre de 2013

El dia avui ha estat dominat pel cel serè a pràcticament tot el país, exceptuant algunes boires matinals molt locals a primera hora del matí, i que s'han desfet en poca estona. La propera nit continuarà el temps serè, amb temperatures tant o més fredes que la nit passada. De cara a demà el matí i migdia seran assolellats, tot i que no es descarta alguna boira a primera hora del matí, mentre que de cara a la tarda podrien augmentar els núvols des de l'est i fins i tot caure algun petit ruixat anecdòtic en forma de neu, tot plegat no sembla que hagi de ser gran cosa. Dijous el dia ja seria més estable però també molt fred, mentre que divendres la temperatura pujaria una mica. Sembla que de cara a dissabte i diumenge podria tornar a baixar força la temperatura, amb fred intens.
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 3  i 9ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -1 i -5ºC, amb vent fluix amb algun cop moderat de mestral, humitat moderada a la matinada i baixa a
migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: -4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 2,8ºC
T. Mínima: -2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada