dissabte, 23 de novembre del 2013

Dades 23 de novembre de 2013

Avui hem tingut un dia bàsicament assolellat, per bé que a primera i darrera hores del dia hi ha hagut força intervals de núvols alts i mitjos, sense més conseqüències. Seguim en una situació semblant a la de dies enrere: amb un flux de vent marcat de nord-oest que provoca intervals de núvols i ambient sec. De cara a demà segueix tot si fa no fa igual, amb temperatura  una mica més suau i amb vent que continuarà bufant moderat de mestral. Dilluns les coses no varien, i entre dimarts i dimecres la temperatura tornarà a baixar clarament, amb ambient notablement fred. A més dies vista, sembla que a poc a poc l'anticicló s'aniria imposant, amb temps estable, temperatura més suau de dia, i aparició de boires a l'interior que es farien persistents si l'anticicló s'acaba d'imposar del tot.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 1 i -4ºC, amb vent moderat de mestral una jornada més, humitat baixa i molt bona visibilitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada