dijous, 9 de maig del 2013

Dades 9 de maig de 2013

La jornada d'avui ha tornat a estar capitalitzada pels cels parcialment ennuvolats i algunes gotetes que s'han escapat durant el matí, ben poca cosa en general. Fins i tot a la tarda s'han obert força clarianes, tot i que no han marxat del tot els núvols. Aquesta nit-matinada ens creua un front fred no gaire actiu que portarà alguns ruixats al nord del país i una baixada moderada de temperatures, amb entrada del vent de mestral i xàfecs de tarda al nord del país. Dissabte i diumenge tindrem dos dies de temps tranquil però amb alguns núvols baixos a primera hora, i les temperatures no seran massa altes. Sembla que la setmana vinent podria començar amb temps estable però amb un possible canvi a mitjans de setmana que podria ser important.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 19 i 23ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 11 i 13ºC, amb vent que ha bufat fluix del sud-est, amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 19,6ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 22,3ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,5ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja,  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada