divendres, 17 de maig del 2013

Dades 17 de maig de 2013

El temps avui ha estat més insegur que no pas ahir, i malgrat que el dia ha començat serè, ràpidament han començat a créixer nuvolades que han donat alguns xàfecs a migdia, irregulars i en general poc importants, tot i que sovint acompanyats de tempesta. La tarda ha continuat insegura i s'han produit xàfecs sobretot al Pirineu, on han estat de neu en cotes no gaire altes, i aquesta nit es podrien estendre de nou els ruixats i tempestes per bona part del país, tot i que sempre de manera molt anàrquica. Sembla que aquest tipus de temps encara pot durar uns quants dies, ben bé fins entrada la setmana vinent, i sempre amb temperatures clarament inferiors a les habituals per l'època.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC, amb vent fluix a primera hora i moderat al migdia i tarda del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 1,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 4,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,2ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada