dimecres, 8 de maig del 2013

Dades 8 de maig de 2013

Avui hem tingut un dia semblant al d'ahir, amb cel parcialment tapat de núvols alts i mitjos que de cara a la tarda han arribat a deixar algunes gotes, tot plegat molt poca cosa i amb prou feines ha arribat a mullar el terra. Per aquesta nit i demà el temps serà bastant semblant, amb domini del cel tapat i quatre gotes, que demà a la tarda seran més probables. Entre demà a la nit i divendres al matí ens creuarà un front fred que portarà xàfecs a la meitat nord i una clara baixada de temperatures posteriorment. Pel cap de setmana es manté la previsió de temps estable i amb temperatura molt agradable, de moment no es veuen per enlloc opcions de temperatures molt altes, més aviat el contrari.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes s'han mogut entre els 19 i 26ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 13ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de garbí (sud-oest). Visibilitat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,1ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada