dilluns, 20 de maig del 2013

Dades 20 de maig de 2013

En la jornada d'avui el temps ha estat més inestable, i ja des de bon matí han crescut nuvolades amb força que han deixat algun primer ruixat. Als volts de migdia han descarregat tempestes a la nostra zona que han estat com sempre molt irregulars, i localment moderades, amb algun gra de calamarsa de forma puntual. La tarda ha estat variable, amb alguns ruixats però ja més esporàdics i menys intensos. La previsió per la nit indica que el temps s'anirà estabilitzant a poc a poc, ja que l'embossament d'aire fred tendeix a retirar-se cap al sud, i demà tornarem a tenir un dia variable, amb núvols i clarianes, però ja amb poques possibilitats de pluja. Sembla que el temps seria més estable a mitjans de setmana amb temperatures més altes, i és possible que a finals de setmana la temperatura torni a baixar força, amb ambient gairebé d'hivern, però sembla que sense precipitacions, ja que ens afectaria una entrada de vents del nord.

Les temperatures d'avui han estat més baixes que ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix variable però amb predomini de la direcció est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 8,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 4,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 5,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 2,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 1,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 3,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: rosada, boirina, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada